LOGIN TWIZZIT      |      CONTACT

 

 

 

ZWEMSCHOOL

 

 

 

ZWEMMEN

 

 

 

WATERPOLO

 

 

 

DAILY FIT

 

 

 

AGENDA

Gezien we door de Corona-maatregelen, ons opgelegd door de overheid, onze sport niet meer in groep mogen uitoefenen en gezien ons wel aangeraden wordt om toch te blijven bewegen, zal onze Daily-Fit coach, Arnaud Octaef, wekelijks een "droge training" van ongeveer 30 minuutjes opstellen die we thuis kunnen doen. Elke week op woensdag of donderdag zal er een link gepost worden. 

Wij hopen jullie op deze manier toch aan het bewegen te houden onder leiding van onze vertrouwde coach!

Veel sportplezier!

Het Daily-Fit team

 

 

De Vlaamse Zwemfederatie roept op om de hygiënische maatregelen van de gezondheidsautoriteiten strikt te volgen. Iedereen kan zodoende haar/zijn bijdrage leveren in de strijd tegen het coronavirus. Enerzijds om de verspreiding van het virus te vertragen en anderzijds om de kwetsbare personen in ons land te beschermen.

Op heden zijn vanwege de overheid alle sportieve activiteiten geannuleerd tot en met 3 april. Sporten is en blijft wel gezond, op voorwaarde dat je afstand bewaart en alle hygiënische maatregelen respecteert. We raden iedereen die gezond is aan om individueel te (blijven) sporten. Dit kan tijdelijk spijtig genoeg niet in een zwembad, maar wel thuis of in de openlucht. Uiteraard ga je beter niet sporten als je je ziek voelt, of ziek geweest bent.

Sluiting zwembad

Door de directe sluiting van het zwembad worden alle ROSC activiteiten (zwem/ waterpolotrainingen, zwemlessen,peuter-kleuterzwemmen, daily-fit...) geannuleerd. Dit tot nader order.

 

Paco zwemfeest.

Het ROSC Paco zwem/waterpolofeest van zondag 22 maart gaat niet door.

 

ROSC deelname aan zwemwedstrijden

ROSC besliste om al zeker niet deel te nemen aan de zwemwedstrijden van Diksmuide (Krokuswedstrijd) en de Paasmeeting te Waregem.

 

ROSC waterpolo wedstrijden

Alle waterpolowedstrijden gaan al zeker tot 3 mei niet door.

 

Verder info en updates

Van zodra meer info, zullen wij dit zo snel mogelijk met jullie delen.

 

ROSC voorzitter Luc Timmerman

De Oostendse Zwemschool biedt zowel watergewenning voor de allerkleinsten onder ons als zwemlessen aan voor kinderen vanaf 5 jaar.  Beiden met als doel om kwalitatief hoogstaande lessen aan te bieden, conform de nieuwe leerlijn zwemmen i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid

Een lessenreeks bestaat uit 12 lessen en wordt georganiseerd door ROSC zwemclub Oostende.

 

Klik hier voor meer info!

De ROSC is een zwemclub voor iedereen. Kinderen en volwassenen kunnen in onze club terecht voor zowel recreatief als competitief zwemmen. De minimum vereiste om aan te sluiten bij onze zwemclub is dat je minimum 25 meter kan zwemmen. Indien je dit nog niet lukt, dan kan je altijd aansluiten bij onze zwemlessen en van daar doorstromen naar de zwemclub!

 

Klik hier voor meer info!

Bent u op zoek naar een sport met net dat tikkeltje meer?
Geen schrik van water?
Zin om wat aan de conditie en gezondheid te werken en dat in teamverband?

Dan is waterpolo zeker iets voor u! Hier vindt u alle info nodig heeft om die eerste stap te zetten.

Jaarlijks gaan wij ook op zoek naar nieuwe toekomstige spelers en speelsters. Is er iemand in uw omgeving die graag sport, die kan zwemmen en geen schrik heeft om eens van een echte en avontuurlijke sport te proeven, aarzel dan niet om hem/haar aan te sporen!

Wil je meer weten of wil je inschrijven klik dan hieronder!

 

Klik hier voor meer info!

Naast het zwemmen en waterpolo, kan je bij onze club ook nog terecht voor een uitgebreid aanbod aan andere recreatieve sporten.

Wij voorzien wekelijks groepslessen voor Aquagym, Aquazumba, Spinning voor beginners en Total Body Workout.

Ons aanbod bestaat uit verschillende formules en kan je allemaal terug vinden door hieronder te klikken.

 

Klik hier voor meer info!

Activiteiten

© 2019, website powered by Twizzit.com