The Ostend Boys U21 gingen vrijdag te water in Doornik om hun seizoen te openen. Met een zeer jonge en gedreven ploeg begonnen ze aan de match.
We begonnen moeizaam aan onze eerste time maar we beten door met goeie counters door Lars Goormachtigh, en een mooie geplaatste bal van Wannes Walijn. We gingen met een 2-3 voorsprong de tweede periode aanvatten.


De tweede time begonnen we in het ritme te geraken dat Oostende gewoon is. Pannecoucke Luka met een strakke penalty, Henri Breyne met drie verdedigers op zijn rug knalt hem losjes binnen, Wannes Walijn met weer 2 goeie afwerkingen.
Time 2 eindigt met 4-7.


In de derde time kregen we als opdracht van Coach Vandaele Koenraad om dit uit te bouwen. Zo gezegd zo gedaan, De midvoren namen deze opdracht serieus en dit zorgde voor dat Wannes Walijn(2x), Henri Breyne en Lucas Vandeputte met een mooie inzwemmende actie konden scoren. Dit zorgde voor een voorsprong van 7-11.


De laatste time waren we niet van plan om dit uit handen te geven. Met de laatste tips van de Coach zijn we er klaar voor. Henri Breyne begon met weer een sterk doelpunt. Nadien kon Doornik het tempo niet meer volgen. Onze laatste man die de taak van verdediging op hem nam in de match kon ook genieten van deze periode een scoorde tweemaal (Rens Doom). Seppe devriendt kon nog een counter versieren en Miel Vandaele nog een man meer. Wannes Walijn kon onze eindstand bepalen.

Nog eens bedankt voor de mooie inspanning van Shaun als keeper die wist veel ballen te pakken en arthur die inkwam in de laatste periode!

Zeer knap gedaan van onze Jonge U21