LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

 

 

Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde (Kataqua-)lesgevers en ondersteund door muziek. Kunnen zwemmen is geen vereiste, we werken voornamelijk rechtop en met bodemcontact. De lessen worden gegeven in 1m20 – 1m50 diep water, zodat het water voor iedereen op borsthoogte komt. Wat neem je mee naar de les? Slippers, drinkbus, handdoek en je goed humeur!

 

Aquafit

Aqua Fit is een matig intensieve core workout, ontworpen om de kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren van de spieren die je hele core ondersteunen, waaronder je buikspieren, bilspieren en rugspieren. Aquafit gaat verder dan enkel de buikspieren. Je core is belangrijk in het dagelijkse leven zoals bij bv. het optillen van een doos of het gaan zitten op een stoel. Dankzij je core gebeurt elke beweging op een gecontroleerde manier en verkleint het risico op blessures.  
(NIET op de wobbles)

Wanneer?

 • Maandag van 19.40 - 20.25u - Max. 50 deelnemers
 • Donderdag van 19.00 - 19.45u
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m 

 

Aqua Dance

Zin om jouw woensdagavonden wat meer kleur te geven en ze swingend in te zetten? Je zal er geen spijt van krijgen! Aquadance impliceert een super leuke fitness-dans-workout waarbij je helemaal vergeet dat je intensief aan het sporten bent. Conditietraining en vetverbranding op Latijns-Amerikaanse opzwepende ritmes met hier en daar westerse dansmuziek? Sí, por favor! Danservaring is niet vereist, een danspartner evenmin, het is vooral veel fun en fiesta. Je kan dus elk moment inspringen en de lessen komen volgen. Bovendien hoef je ook niet te kunnen zwemmen want alles verloopt in het ondiepe water. Chicos y chicas, iederéén welkom!

Wanneer?

 • Woensdag van 19.00 - 19.45u - Max. 25 deelnemers
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m                

 

Aqua Circuit

Aqua-circuit : Heb je het stilaan gehad met al die verschillende "aqua" maar heb je toch zin in iets totaal anders? Welnu, kom onze nieuwste uitvinding gerust eens proberen! Het gaat van een stevige workout in de vorm van een circuittraining naar een serene maar toch spierverstevigende pilates tot een cardio-gerichte fietsles. En dat allemaal in het water! Mooi meegenomen, toch? Uiteraard verlopen alle lessen op aangepaste muziek en zijn alle voordelen van vederlicht sporten in het water ook nog steeds van toepassing! (Water biedt meer weerstand dan lucht: spieren moeten dus harder werken. Je spieren werken harder zonder dat je het beseft en het risico op blessures is nihil: een droomscenario, geef toe.)

Wanneer?

 • Woensdag van 19.45 - 20.30u
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m
 • Maximum 25 deelnemers

         

Aqua-Pilates

Aquapilates is een training in het water waarmee je werkt aan je lichaam en je geest. Tijdens deze les wisselen ontspanning/relaxatie en inspanning elkaar af. De focus ligt op het goed uitvoeren van de oefeningen. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie. Zennnnnnnnnnnnnnnn

Wanneer?

 • Donderdag van 19.45u – 20.30u
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue – bodem 1,25m
 • Maximum 25 deelnemers

 

 Overzicht Aqua

  Aquafit Aqua Dance Aqua Circuit
Aqua Pilates
Maandag 19.40 - 20.25u      
Dinsdag        
Woensdag   19.00 - 19.45u 19.45 - 20.30u  
Donderdag 19.00 - 19.45u     19.45 - 20.30u 

  

 

TBW Bootcamp

Even stilgezeten? Tijdens de TBW gaan we er samen weer tegenaan om je kracht en conditie weer op peil te brengen!  

Zowel boven- en onderlichaam worden aangesproken, alsook je buikspieren. Afwisselend wordt er gewerkt op bodyweight of wordt er gebruik gemaakt van gewichtjes, rekkers, fitnessbal en nog veel meer. De lessen zijn zeer gevarieerd. De ene week mag je spierverstevigende grondoefeningen verwachten, de andere keer worden diverse oefeningen in circuit uitgeoefend En ter afwisseling kan je zelfs eens een les "muur pilates" voorgeschoteld krijgen. Het verveelt dus nooit! Je kan je alleen maar fitter en beter in shape voelen en je beleeft plezier terwijl je dit doet. Het is een toegankelijke manier van trainen/bewegen, omdat het geen strikt instapniveau heeft. Elk doet mee naar eigen kunnen en op eigen niveau. Een super workout met hoog fun-gehalte! 

Wanneer?

Elke dinsdag van 20.00u - 20.45u

 

 

Locatie?

Koninklijke Stallingen
Koninginnelaan 78
8400 Oostende

 

 

   

   Schrijf je meteen in!

 

 

 

 

© 2019, website powered by Twizzit.com