LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

 

 

Oostendse Zwemschool is op zoek naar enthousiaste lesgevers.  Ben jij zo iemand en zie je dit zitten?  Aarzel dan zeker niet en neem hier contact op met ons!

Vindt je kind het leuk om samen met anderen les te krijgen?  Dat kan!

Met het 3 op 9 principe geven er 3 ervaren en enthousiaste lesgevers les aan een maximum 9 kinderen per groep.  Een lessenreeks bestaat uit 12 lessen die doorgaan op woensdag (16h45-17h30) en op zaterdag (10h30-11h15). Er wordt 15min voor aanvang afgesproken aan de kassa.

Inschrijvingen beneden de leeftijd van 5 jaar worden niet aanvaard. 

 

Onze aanpak

De zwemlessen in groep (min. 9 kinderen max 12 kinderen) gaan door bij voldoende inschrijvingen.

Er zijn 12 lessen in totaal en de kostprijs hiervoor bedraagt €150 (toegang zwembad, lesgevers en zwembrevet inbegrepen).

Voor de sportkansers, gelieve bij de aanvang van de eerste les je tot mij te wenden en de nodige sportkanspapieren mee te brengen.

 

Wat houden deze lessen in?

Bij de groepslessen wordt gestart met de waterligging en de beenslag in rugcrawl, dit volgens de nieuwe leerlijn zwemmen (i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid). Nadien wordt de armslag ingeoefend om uiteindelijk te komen tot een genormeerde zwemslag.

 

Wat bieden wij aan?

De Oostendse Zwemschool biedt zwemlessen op ieders maat. Het doel is om kwalitatief hoogstaande zwemlessen aan te bieden, conform de nieuwe leerlijn zwemmen i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid.

Een lessenreeks bestaat uit 12 lessen van 45min en wordt georganiseerd door ROSC zwemclub Oostende.

 

Praktisch

Gelieve je telkens éérst aan te melden aan de kassa door hen te melden dat je kind zwemles volgt bij de Oostendse Zwemschool/ROSC. Pas dan (en vanaf een lesgever ter plaatse is) worden jullie binnengelaten.

Op zaterdag gaan jullie rechtstreeks naar de kabines (wel via de kassa passeren) om jullie zoon/dochter om te kleden. Op zaterdag zijn de lesgevers al in het zwembad om watergewenning te geven. 

De lesgevers komen de kinderen bij aanvang van de zwemlessen ophalen in de kleedkamers. Na de les brengen de lesgevers de kinderen daar ook terug. Ouders gaan niet mee.

Voor meisjes met langer haar, vragen we om dit in een staart te doen.

Graag ook een zwembrilletje meegeven met uw kind.

Alle andere hulpmiddelen kunnen we gebruiken van het zwembad en hoeft u van thuis niet mee te geven.

 

Uurregeling 2021

  • Woensdag:16h15-17h00
  • Zaterdag:10h30-11h15

 

Prijs

  • 150 €
 

Inschrijven kan je hier!

 

Uitpas Kansentarief

Wie een UiTPAS aan kansentarief heeft, dient zich in te schrijven via onderstaandepagina:

 

Uitpas kansentarief!

Sponsors
Sponsors

© 2019, website powered by Twizzit.com