LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

 

 

Waterpoloclub Oostende weet zich te versterken met Bert Verschelde

Met enige trots kunnen we als club melden dat we onze tweede versterking voor het volgend kunnen voorstellen. 

Bert speelt 15 jaar waterpolo en maakt de overstap van BZK Brugge. Hij doorliep alle jeugdreeksen bij Brugge en wist zich ook in bepaalde Vlaamse en nationale selecties te werken. 

Bert studeert dit jaar af in de voedings- en dieetkunde en gaat vanaf volgend jaar starten aan een bacheloropleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie te Gent. 

Bert heeft tevens 2 jaar ervaring in de superliga en zal volgend seizoen met Oostende terug in de superliga kunnen aantreden.

 

Welkom Bert in onze club en veel succes

Onze club heeft zich de laatste weken weten te versterken met enkele talentvolle spelers maar ook binnen het trainerskorps komt er versterking. Na een rijk gevulde carrière als keeper die begon in de jeugdopleidingen van Gent en Eeklo wist Reinder onder andere met Oostende en de Gentse een 10tal jaren op het hoogste niveau te spelen in de hoogste divisie van het waterpolo van België. 

Reinder moest mede door blessures uiteindelijk dit jaar symbolisch de zwembroek aan de haak hangen maar zal nu regelmatig in trainerstenue te zien zijn langs de kant van het zwembad. Hij zal tevens onze H2 ploeg bijstaan in doel waar nodig.

 

We wensen Reinder veel succes in zijn start als keepertrainer waar hij een toffe groep met jonge talenten onder zich zal hebben.

 

© 2019, website powered by Twizzit.com