Lijkt het je wel goed om op korte termijn en in kleine groepjes je kind te leren zwemmen? Wel dit kan tijdens vakantieperiodes met onze Turbo Zwemlessen.
 
In een tijdspanne van 2 weken en 10 lessen van telkens 45min, leren we je kind rugslag zwemmen.
 
Inschrijvingen beneden de leeftijd van 5 jaar worden niet aanvaard.
 
Het kind wordt ook verwacht watergewend te zijn en dus geen schrik te hebben om in het water te gaan en met hoofd onder water te gaan.
Wordt niet aan deze vereisten voldaan, dan raden we u aan om uw kind in te schrijven voor de lessen watergewenning en leren overleven.
Is uw kind ingeschreven en is het niet watergewend, dan worden de lessen niet verder gezet en het inschrijvingsgeld niet terug betaald.

 

Onze aanpak

Elk kind is uniek. Daarom willen we ook garant staan voor een aanpak :

  • die inzet op het opbouwen van zelfvertrouwen
  • waarbij we de zwembeweging aanleren met de juiste techniek
  • kindvriendelijk is

Je kind leert zwemmen in een veilige omgeving onder leiding van ervaren enthousiaste lesgevers !

 

Wat houden deze lessen in?

  • 10 lessen van 45 min in 2 weken tijd
  • Bij de groepslessen wordt gestart met de waterligging en de beenslag in rugcrawl, dit volgens de nieuwe leerlijn zwemmen (i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid). Nadien wordt de armslag ingeoefend om uiteindelijk te komen tot een genormeerde zwemslag.

 

Wat bieden wij aan?

De Oostendse Zwemschool biedt zwemlessen op ieders maat. Het doel is om kwalitatief hoogstaande zwemlessen aan te bieden, conform de nieuwe leerlijn zwemmen i.s.m. ISB, Vlaamse zwemfederatie en de Vlaamse overheid.

Een lessenreeks bestaat uit 10 lessen van 45min en wordt georganiseerd door de Oostendse Zwemschool.

 

Uurregeling

De openstaande lessen kan je terugvinden via het inschrijvingsformulier die je kan bereiken met de knop onderaan de pagina.

 

Praktisch

  • Gelieve je telkens éérst aan te melden aan de kassa door hen te melden dat je kind zwemles volgt bij de Oostendse Zwemschool/ROSC. Pas dan (en vanaf een lesgever ter plaatse is) worden jullie binnengelaten.
  • De lesgevers komen de kinderen bij aanvang van de zwemlessen ophalen in de kleedkamers waar ze door de (groot)ouders omgekleed worden. Na de les brengen de lesgevers de kinderen daar ook terug. (Groot)ouders wonen de lessen niet bij in het zwembad.
  • Voor meisjes met langer haar, vragen we om dit in een staart te doen.
  • Graag ook een zwembrilletje meegeven met uw kind.
  • Alle andere hulpmiddelen kunnen we gebruiken van het zwembad en hoeft u van thuis niet mee te geven.
 

Prijs

De kostprijs voor de turbo zwemlessen met twee bedraagt 200 euro per kind. Lessen 1 lesgever op 2 kinderen (toegang zwembad, lesgever, verzekering, gebruik materiaal, huur zwemwater en zwembrevet inbegrepen).

 

Inschrijven kan je hier!