Aquafit

Aqua Fit is een matig intensieve core workout, ontworpen om de kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren van de spieren die je hele core ondersteunen, waaronder je buikspieren, bilspieren en rugspieren. Aquafit gaat verder dan enkel de buikspieren. Je core is belangrijk in het dagelijkse leven zoals bij bv. het optillen van een doos of het gaan zitten op een stoel. Dankzij je core gebeurt elke beweging op een gecontroleerde manier en verkleint het risico op blessures.  
(NIET op de wobbles)

Wanneer?

 • Maandag van 19.40 - 20.25u - Max. 50 deelnemers
 • Dinsdag van 19.45 - 20.30u - Max. 25 deelnemer
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m 

 

Aqua Dance

Hou je van dansen en muziek? Aqua Dance is een les die bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun voor iedereen die graag danst en beweegt op verschillende ritmes! Dankzij het water voel je je niet alleen vrijer in bewegen, maar heb je ook een natuurlijke weerstand. Je traint zonder dat je het in de gaten hebt tijdens deze grote poolparty!

Wanneer?

 • Dinsdag van 19.00 - 19.45u - Max. 25 deelnemers
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m                

 

Aqua Zumba

Hou je van dansen en muziek? Aqua Zumba is een les die bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun voor iedereen die graag danst en beweegt op verschillende ritmes zoals latin salsa, merengue, reggaeton en zo veel meer! Dankzij het water voel je je niet alleen vrijer in bewegen, maar heb je ook een natuurlijke weerstand. Je traint zonder dat je het in de gaten hebt tijdens deze grote poolparty!

Wanneer?

 • Woesdag van 19.00 - 19.45u - Max. 25 deelnemer
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m     

 

 

 

Aqua Jogilates

Aqua Jogilates is een training in het water waarmee je werkt aan je lichaam en je geest. Tijdens deze les wisselen ontspanning en inspanning elkaar af. De focus ligt op het goed uitvoeren van de oefeningen. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie. 

Wanneer?

 • Woensdag van 19.45 - 20.30u - Max. 25 deelnemers
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue - bodem 1,25m 

 

 

 

Bootcamp on water (Wobbles)

Bootcamp on water is een stevige workout met veel afwisseling en kent als grootste uitdaging de plank waarop je je bevindt. Dankzij de Wobbles train je op een constant veranderende golvende omgeving en beleef je elke squat of plank als een volledig nieuwe ervaring. Elk spiertje in je lichaam wordt aangesproken, je krijgt het warm en de verbrande calorietjes tellen op, afgewisseld met een heerlijk verfrissende duik in het water! Dresscode: Kijk voor een shortje/legging en een T-shirt/tanktop voor boven je badkleding die nat mogen worden.

Wanneer?

 • Donderdag van 19.00u – 19.45u - Max. 20 deelnemers
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue. Verzamelen om 18u45 in de inkomhal.
 • Elke training start met het klaarleggen van de Wobble planken. 

 

 

 

Aqua balance (Wobbles)

Aqua Balance is een matig intensieve core workout, ontworpen om de kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren van de spieren die je hele core ondersteunen, waaronder je buikspieren, bilspieren en rugspieren. Aqua Balance gaat verder dan enkel de buikspieren. Je core is belangrijk in het dagelijkse leven zoals bij bv. het optillen van een doos of het gaan zitten op een stoel. Dankzij je core gebeurt elke beweging op een gecontroleerde manier en verkleint het risico op blessures.

Wanneer?

 • Donderdag van 19.45u – 20.30u - Max. 20 deelnemers
  • Trainer: Arnaud (vervanging : Elpiniki, Jessy, Rani)
 • Instructiebad, Zwembad Brigitte Becue. 
 • Elke training eindigt de les met het opruimen van de Wobble planken.

 

 

 

 Overzicht Aqua

  Aquafit Aqua Dance Aqua Zumba Aqua Jogilates Bootcamp on water (Wobbles) Aqua balance (Wobbles)
Maandag 19.40 - 20.25u          
Dinsdag 19.45 - 20.30u 19.00 - 19.45u        
Woensdag     19.00 - 19.45u 19.45 - 20.30u    
Donderdag         19.00u – 19.45u 19.45u – 20.30u

  

Start to Total Body Workout

Even stilgezeten? Tijdens de TBW gaan we er samen weer tegenaan om je kracht en conditie weer op peil te brengen! Zowel boven- en onderlichaam worden aangesproken, alsook je buikspieren. Afwisselend wordt er gebruik gemaakt van gewichtjes, rekkers, fitnessbal en nog veel meer.

Wanneer?

Elke dinsdag van 20.00u – 20.45u: Beginnersles

Locatie?

Sporthal VTI, Duivenhokstraat 92 – 8400 Oostende

 

Total Body Workout

Dit is de gevorderde versie van de Start to TBW. Het niveau ligt hier net iets hoger, de oefeningen worden ingewikkelder en je wordt fysiek weer net iets meer uitgedaagd.

Wanneer?

Elke dinsdag van 20.45u - 21.30u: Gevorderden

Locatie?

Sporthal VTI, Duivenhokstraat 92 – 8400 Oostende

 

Overzicht droogtraining

  Start to Total Body Workout Total Body Workout
Dinsdag 20.00u – 20.45u 20.45u - 21.30u

 

   

   Schrijf je meteen in!